Consultancy

Consultancy

Bij duurzame inzetbaarheid beleid en gezondheidsmanagement gaat het om verandermanagement binnen de organisatie en gedragsverandering bij het individu. Onze jarenlange ervaring leert dat een integrale en multidisciplinaire aanpak die aansluit bij de fase waarin de organisatie en zijn medewerkers zich bevinden, het effectiefst is. Zowel qua resultaat als kosten. Door een goede analyse vooraf, worden niet alleen de strategie en middelen ingezet die aansluiten bij mens en organisatie maar ook kostenbesparende keuzes gemaakt.

Experts die gaan voor maatwerk

Het multidisciplinaire consultancyteam van Arbo Active bestaat uit ervaren adviseurs met expertise op het gebied van personeel & organisatie, bedrijfskunde, arbeids- & organisatiepsychologie, gezondheidsmanagement, bedrijfsgeneeskunde en/of communicatie. Een team dat gewend is om bruggen te slaan naar andere domeinen met het doel van gezondheidsbevordering, verzuimreductie, kostenbesparing en duurzame inzetbaarheid voor ogen. Omdat iedere organisatie uniek is, betekent dit maatwerk dat wij samen met u vormgeven.

Voorbeelden diensten

Onze klanten ondersteunen wij onder meer met:

  • DZI-beleid opstellen of een Plan van Aanpak Gezondheidsmanagement
  • Strategische consultancy op het gebied van gezondheid en/of leefstijl voor bijvoorbeeld gemeenten en brancheverenigingen
  • Projectteambegeleiding vanaf implementatie tot en met evaluatie
  • Communicatieadvies en nudgesontwikkeling gericht op kennis, houding en gedrag omtrent gezondheid, vitaliteit, verzuim en duurzame inzetbaarheid
  • Incompany cursussen, workshops en trainingen voor beleidsmakers, leidinggevenden, medewerkers, ondernemingsraden of brancheverenigingen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of vrijblijvend advies? Bel ons op 088 – 28 66 055 of vul het contactformulier in.