Loopbaancoaching / outplacement

Loopbaancoaching / outplacement

Een goede match tussen iemands functie en zijn talenten, vaardigheden, persoonlijkheid en behoeften draagt bij aan zijn arbeidsproductiviteit, werkplezier en duurzame inzetbaarheid. Er kan echter een situatie ontstaan waarbij de functie en het individu niet langer op elkaar aansluiten. Loopbaancoaching of een outplacementtraject kunnen dan voor zowel werkgever als medewerker uitkomst bieden om te voorkomen dat stressgevoelens uitmonden in (langdurig) verzuim.

Persoonlijke, resultaatgerichte aanpak

Bij outplacement en loopbaancoaching gaat het altijd om een individueel traject afgestemd op de situatie van de medewerker. Waarbij onze deskundige coaches gebruik maken van wetenschappelijk gevalideerde persoonlijkheidsanalyses, vaardigheids- en competentietesten. Doel is altijd het realiseren van passend (duurzaam) werk.

Gedragsbeïnvloedende gespreksvoering

Onze loopbaan- en outplacement coaches onderscheiden zich bovendien door hun opleiding Vernieuwend Integraal Coachen (VIC). Een effectieve, wetenschappelijk onderbouwde methode van gedragsbeïnvloedende gespreksvoering gericht op het activeren van intrinsieke motivatie en gedragsverandering van hun gesprekspartner.

Meer informatie?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 088 – 28 66 055.