Bedrijfsartsen

Bedrijfsartsen

Goede bedrijfsgeneeskundige zorg door gekwalificeerde artsen, daarin voorzien wij. De werkwijze van onze bedrijfsartsen kenmerkt zich door een proactieve, signalerende houding waarbij de klantvraag wordt beantwoord met een concreet en hanteerbaar advies. Binnen 24 uur na het consult ontvangen de cliënt en zijn werkgever een terugkoppeling, zodat zij samen de vertaalslag naar hervatting van het werk kunnen maken. Daarnaast vervullen onze bedrijfsartsen een adviserende rol naar onder meer het management, de HR-afdeling en de ondernemingsraad.

Gedragsbeïnvloedende gespreksvoering

Uniek aan onze bedrijfsartsen is dat zij opgeleid zijn in Vernieuwend Integraal Coachen (VIC). Een effectieve, wetenschappelijk onderbouwde methode van gedragsbeïnvloedende gespreksvoering gericht op het activeren van intrinsieke motivatie en gedragsverandering. Hierdoor zijn onze artsen doeltreffender tijdens hun consults en optimaal in staat om de leidinggevende te coachen bij het sturen op gewenst gedrag in de verzuimbegeleiding van hun medewerkers.

Spreekuur: incompany, externe locaties, online

Afhankelijk van uw behoefte kunnen de spreekuren plaatsvinden op een of meerdere van onze circa 40 locaties of bij u in huis. In het laatste geval heeft u de beschikking over een vaste bedrijfsarts voor het gewenste aantal dagdelen per week op uw locatie. Voor herhaalconsulten blijkt videoconsulting in de praktijk een tijdsefficiënte en effectieve oplossing. Hierbij wordt vanzelfsprekend de privacy van uw medewerkers gewaarborgd. Voor welke optie u ook kiest, dankzij onze online planningsagenda kunnen de spreekuurbezoeken eenvoudig en effectief ingepland worden.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 088 – 28 66 055.